• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграріям компенсовано 190 млн. гривень за придбану техніку та обладнання
    Опубликовано: 2021-06-21 14:03:16

    Станом на 1 червня загальна сума виплат з початку 2021 року за бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» складає 189,4 млн. гривень. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію департаменту агропромислового розвитку Сумської ОДА.

    Зазначається, що кошти отримали 1 833 сільгосптоваровиробники, які за вказаний період придбали 2846 одиниць сільгосптехніки та обладнання  на суму 909,6 млн. гривень.

    Зокрема аграрії Сумщини отримали з державного бюджету 10,2 млн. гривень часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва за придбані 154 одиниці техніки (9-те місце серед регіонів України за сумою отриманих коштів, 8 – за кількістю придбаної техніки з державною підтримкою).

    На 2021 рік бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» передбачено 1 млрд. гривень.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.