В Україні з’явився рослинний стейк GreenBeefSteak від бренду Green Go. Це перший рослинний стейк українського виробництва. Про це повідомляє БЖ, пише agronews.ua.
Продукт розробили з додаванням пшеничного та соєвого білка, бурякового соку та веганського ароматизатору смаженого м’яса. У текстурі присутня натуральна “мармуровість”, що робить рослинний продукт подібним до мармурових стейків тваринного походження.
Паралельно з запуском виробництва рослинного стейку, компанія працює над виробництвом альтернативних рибних продуктів, бургерних котлет та фаршу. Незабаром планують запустити продаж рослинних мітболів та тофу власного виробництва.
GreenBeefSteak можна буде спробувати в обраних ресторанах по всій Україні. Деталі стануть відомі трохи згодом.
Инф. agronews.ua
agrinews.com.ua