• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ринку з’явилися нові незвичайні кавуни
    Опубликовано: 2021-06-08 18:01:31

    В Узбекистані аграрії виростили унікальні чорні кавуни, які не мають кісточок. Про це повідомляє Podrobno.uz, пише agronews.ua.

    Фермери цього регіону активно шукають нові способи і шляхи вирощування плодоовочевої та баштанної продукції. На території с. Утамайлі щорічно першими в країні в першій декаді травня дозрівають і відправляють на експорт дині та кавуни.

    В цьому році місцеві агровиробники зробили досить цікаве відкриття — врезультаті безперервних експериментів було виведено кавуни чорного кольору, які не мають кісточок.

    «Ми вперше вивели новий сорт кавуна Style. Вирощується він в теплицях, які побудовані на богарних землях та призначені для експорту. Урожай унікальних кавунів готовий вже в травні», — зазначив фермер Улугбек Джуманазаров.

    Нині агровиробники освоюють додаткові богарні землі району, щоб в рази збільшити обсяги виробництва сільськогосподарської і баштанної продукції.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.