• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лікарі розповіли,що потрібно їсти людям, які перехворіли на коронавірус
    Опубликовано: 2021-05-27 14:07:56

    Коронавірусна інфекція змусила людей по-іншому поглянути на своє життя і більш дбайливо ставитися до свого здоров’я. Багатьом людям, які перехворіли на COVID-19, було непросто, адже відновлення може зайняти тривалий час. Дієтолог Прити Тяги назвала список продуктів, які можуть прискорити цей процес. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

    За словами фахівця, в першу чергу, раціон необхідно збагатити складними вуглеводами, наприклад, цільнозерновими продуктами. Також тим, хто переніс захворювання необхідно вживати більше бобів, огірків, натуральних йогуртів і пити настій чайного гриба. Дієтолог запевняє, що ці продукти допомагають відновити мікрофлору кишківника, а також зміцнюють захисні функції імунної системи.

    На сніданок бажано вживати жменю горіхів (волоських і мигдалю), а також гарбузове насіння, в складі яких багато вітамінів, омега-3 жирних кислот, цинку, селену та інших важливих мікроелементів, необхідних організму для правильної роботи.

    Доктор Рохини Патіл зазначає, що після перенесення коронавірусу не можна різко повертатися до колишнього режиму харчування і способу життя. Для відновлення організму потрібно правильне харчування і хороший сон. Також потрібно пити більше рідини, краще звичайної води з додаванням, наприклад, насіння чіа. А ось зі спортом потрібно тимчасово почекати.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.