• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали продукт, який зміцнює серце і судини
    Опубликовано: 2021-05-21 12:02:04

    Дослідники з Техаського технологічного університету з’ясували, вживання якої олії допомагає зміцнити серце і судини. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

    Одна з найактуальніших проблем охорони здоров’я — боротьба з серцево-судинними захворюваннями, з якими стикаються люди різного віку. Але замість того, щоб лікувати ці проблеми, можна їм запобігти. Експерти визначили олію, яка в цьому допоможе.

    Вчені з Техаського технологічного університету в ході дослідження з’ясували, що найкориснішою олією для серцево-судинної системи є соєва. Саме вона зміцнює серце і сприяє зниженню “шкідливого” холестерину в крові. Фахівці визначили, що часто випадки ішемічної хвороби серця викликані дефіцитом поліненасичених жирів омега-6 в організмі, а вони містяться саме в соєвій олії. В ході дослідження вони також з’ясували, що цей продукт не впливає на біомаркери запального процесу і не збільшує окислювальний стрес.

    Крім цього, соєва олія сприяє зміцненню імунної системи, що дуже важливо на тлі пандемії коронавірусної інфекції. Також вона покращує обмінні процеси в організмі та позитивно впливає на роботу головного мозку.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.