• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено проблеми ринку цитрусових в поточному році
    Опубликовано: 2021-05-18 16:08:00

    Оскільки австралійський сезон цитрусових починається з хорошого врожаю високоякісних плодів, експортери все ще стикаються з багатьма проблемами. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

    «Головне занепокоєння –  затримка в логістичному ланцюзі», – пояснює Сем Васала з SaiWorld. «Багато країн або все ще перебувають у режимі локдауну, або знову переходять у нього, тому  судна затримуються. Під час подорожі, яка повинна загалом зайняти 18 днів, наразі вона складає до 27 днів, це дуже довго адже на борту є свіжі фрукти, які за чей час втрачають свою якість. 2020 рік був складним сезоном, але 2021 рік буде ще складнішим».

    Sai World доставляє багато товарів до Індії, В’єтнаму, Канади та Південної Кореї, і за словами Сема, ринки переживають дуже складні часи через триваючі блокування та незабаром нові блокування. Далекі ринки, такі як Канада, також матимуть проблеми з доставкою. У той час, коли весь маршрут, як правило, становить 28-32 дні, але тепер може зіткнутися з додатковим часом плавання.

    «Цього сезону лише якісні фрукти зможуть потрапити на ринок у хорошому стані. Багато людей нервує з приводу доставки до Індії, і я передбачаю дефіцит на цьому ринку.

    «Ми все ще збираємо та відправляємо виноград до В’єтнаму, Японії та Великобританії, оскільки маємо виноград з одного з останніх виноградників, що виробляються в Австралії (ферми Беверлі-роуд), і ми хочемо продовжити це і  з поставками цитрусових».

    Цього сезону на борту Sai World є новий виробник: Devlin’s Pound. «Співпраця планувалася з ними деякий час, і зараз буде  все по-іншому. Більшість компаній пакують цитрусові стандартним способом, працюючи з Devlin’s Pound, ми будемо пакувати для окремих ринків відповідно до їхніх потреб».

    Сезон вирощування цитрусових в Австралії був дуже вдалим, на початку року було багато дощів, що призвело до чудової якості та гарного кольору з високим рівнем бриксу.

    Очікується, що Австралія збільшить обсяги на 25%. «Власне ми  очікуємо хорошого сезону на виробництві, і я думаю, що тільки преміум фрукти будуть добре працювати на азіатських ринках. Цього тижня ми відвантажили свої перші 2 контейнери високоякісних цитрусових.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.