• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Науковці назвали захворювання, з якими можуть зіткнутися любителі кави
    Опубликовано: 2021-05-14 16:04:20

    Кава — смачний напій, який в помірних кількостях робить позитивний вплив на організм. Але зловживати ним не варто, інакше ви можете зіткнутися з рядом захворювань в майбутньому. Про це повідомляє CommentsUA, пише agronews.ua.

    Експерти з Британії в ході дослідження з’ясували, що у любителів кави з роками можуть виникнути такі проблеми зі здоров’ям, як артропатія (вторинне ураження суглобів на тлі інших захворювань і патологічних станів), остеоартрит (захворювання суглобів) і ожиріння (захворювання, пов’язане з наявністю надлишкового жиру в організмі). Автори дослідження стверджують, що зловживання кавою (понад 4-5 чашок щодня) посилює проблеми з суглобами й може привести до ряду інших порушень в організмі, зокрема викликати головні болі, стрибки артеріального тиску і збій в роботі печінки.

    Експерти попереджають, що напій, які бадьорить, здатний викликати залежність, тому потрібно бути обережніше з дозуванням. У день рекомендується випивати не більше 3 маленьких чашок кави, і бажано робити це до 12 дня.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.