• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У світі почали виробляти білок з каноли
    Опубликовано: 2021-05-09 13:07:47

    Merit Functional Foods стали першим комерційним виробництвом, які представили світу харчовий білок з каноли. З нього отримають яйця та морепродукти. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

    Раніше компанія створила «ідеальний» білок з гороху, що має більш нейтральний смак за відомі аналоги, тому може застосовуватись для приготування будь-яких страв і напоїв.

    Нещодавно виробництво дивувало своєю новітньою розробкою — білком з каноли (ріпаку). Унікальний ріпаковий продукт від MERIT містить 90% білка.

    «Наша запатентована технологія створює чистий білковий інгредієнт з нейтральним смаковим профілем, який забезпечує чудову розчинність і стабільність у різних рівнях рН», — зазначили у Merit Functional Foods.

    Даний рослинний білок може використовуватись у будь-якій сфері харчової промисловості, включаючи харчові батончики, альтернативи м’ясу та морепродуктам, і навіть яйцям.

    Особливістю такого продукту є його нейтральний аромат та смак, він добре поєднується з іншими рослинними білками, має чудові функціональні властивості. До то ж, не містить ГМО. Здатність до піноутворення та збивання перевищує показники яєчного білка.

    «Цей етап є значним кроком на шляху реалізації величезного глобального потенціалу ріпаку як важливого, нового, екологічно чистого джерела високоякісного рослинного білка для розробки продуктів харчування та напоїв», — сказав Йоганн Ф. Тергесен, президент та головний виконавчий директор Burcon NutraScience, співзасновник Merit Functional Foods.

    Надсучасний завод Merit для виробництва чистого білка з гороху та каноли збудували у Вінніпезі завдяки інвестиції від партнера компанії Bunge Ltd. у розмірі $30 млн.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.