• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Рівненщині з початку року створено вісім сімейних фермерських господарств
    Опубликовано: 2021-04-15 17:01:51

    Створення сімейних фермерських господарств — важливий напрямок розвитку підприємництва Рівненській області. Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації, пише agronews.ua.

    Загалом в області створено 19 сімейних фермерських господарств, з них 8 господарств у поточному році. Найбільшу їх кількість зареєстровано на території Рівненського району — 12 СФГ.

    Відзначається, що сімейні фермерські господарства прийняли активну участь у програмах державної  підтримки 2020 року і залучили з державного бюджету 1,2 млн. грн. 

    В поточному році значні державні кошти будуть спрямовані на підтримку розвитку сільського господарства. А саме — 4,5 млрд. грн. будуть розподілені на програми, які діяли у минулому році та нові програми, які будуть запроваджені у поточному році, а це: картоплярство, органічне виробництво, зрошення.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.