• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Європі збільшився попит на томати
    Опубликовано: 2021-04-18 15:02:15

    «Минулого тижня в Європі значно виріс попит на томати, ситуація на ринку також досить сприятлива», – заявив Алессіо Орланді (Alessio Orlandi), комерційний директор компанії Fri-El з теплицями на 12 гектарах в Остеллато (Феррара, Італія). Компанія будує теплиці ще на 10 гектарах. Про це повідомляє EastFruit, пише agronews.ua.

    «В останні тижні ми отримали значні замовлення з-за кордону, в основному, з Німеччини, на наші коктейльні томати і сорти Grappolo і Ciliegino. Grappolo Ramato – один з наших найпопулярніших продуктів, і в Німеччині, і Австрії ми продаємо його оптом. Томати частіше продаються упакованими », – сказав Орланді.

    За словами керівника, за останні кілька місяців помітне зростання цін на упаковку через зростання цін на сировину в світовому масштабі. «На даний момент нам вдалося знизити витрати завдяки нашій стратегії економії на масштабі, оскільки ми відразу закупили велику кількість упаковки», – уклав Орланді.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.