• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • HD–ліпосакція – художній підхід у корекції тіла
    Опубликовано: 2021-03-20 17:51:48

    HD–ліпосакція – художній підхід у корекції тіла

    Ліпосакція – одна з найбільш популярних пластичних операцій як серед жінок, так і серед чоловік. Відносно новим, але по-справжньому революційним методом усунення «небажаних» жирових відкладень є HD–ліпосакція (детальніше читайте https://avz-clinic.com/ua/news/hd-lyposaktsia/). Популярність її стрімко зростає, адже на фоні інших методів проведення ліпосакції, вона помітно «виграє».

    HD–ліпосакція VS «звичайна: чому перша краща?

    HD–ліпосакція або ліпомоделювання, як і звичайна ліпосакція, – це метод корекції контурів тіла, який полягає у видаленні надлишкового жиру з певних проблемних ділянок. І це, власне, єдине, що ці два методи об’єднує. В чому ж полягає їх основна відмінність? HD–ліпосакція спрямована на формування усього тіла, в той час як звичайна техніка ліпосакції коригує лише певну його зону. Саме комплексне моделювання тіла передбачає можливість більш виразно візуалізувати атлетичний м’язовий рельєф, шляхом послідовного видалення жиру, а також вигідно підкреслити вигини талії, зробивши фігуру привабливішою.

    Переваги HD–ліпосакції

    HD–ліпосакція стане чудовим варіантом для тих, хто не може наважитись на таке хірургічне втручання через страх пов'язаний з численними синцями, набряками, гематомами та тривалою реабілітацією. Адже однією з найбільш «виграшних» переваг такої процедури є відсутність явних слідів операції, оскільки мікропроколи зовсім не псують шкіру і швидко загоюються.

    До плюсів HD–ліпосакції можна сміливо віднести і наступне:

    • тривалість операції – від 1-ї до 3-х годин;

    • можливість точного моделювання контурів тіла (результатом чого є не лише плоска фігура без живота, але й з добре розвиненими м'язами;

    • ніяких синців, гематом, і втрат крові;

    • покращення шкіри в плані пружності та еластичності;

    • максимально швидке «одужання»;

    • висока ефективність процедури, після проведення якої жирові клітини не відновлюються.

    Як проходить операція ліпомоделювання?

    Процедура HD–ліпосакції проходить у три етапи. Перший включає трансплантацію жирової тканини з використанням високоточної ліпосакції. Другий передбачає очищення відібраного біоматеріалу від зруйнованих жирових клітин, домішок та крові. Третій фінальний етап – це власне моделювання гарного рельєфу методикою HD, яка поєднала в собі мистецтво і анатомія людських м'язів.

    Якщо ви прагнете не просто позбутися зайвого жиру, але й візуалізувати свої м'язи, кращого методу аніж HD–ліпосакція годі й шукати.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.