• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Компанія Cygnet цього року вперше вирощуватиме соняшник
    Опубликовано: 2021-03-21 14:02:59

    Щороку агрономічна служба Cygnet проходить навчання перед початком нового сезону. Цей рік – не виключення, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

    Особливістю цьогорічного навчання стало  те, що основний акцент був присвячений соняшнику, оскільки ця культура на підприємстві буде вирощуватися вперше.

    «Приділяли особливостям вирощування (соняшнику – прим. ред.) багато уваги для того, щоб всі спеціалісти мали однакову уяву про технологію», – розповів заступник директора з рослинництва «Сігнет Холдинг» Юрій Борідченко.

    Також спеціалісти компанії проаналізували проблеми у галузі рослинництва, з якими зіткнулися у 2020 році. Було визначено шляхи їх подолання у новому сезоні та окреслено план проведення весняно-польових робіт у 2021 році.

    Cygnet Agrocompany – група сільськогосподарських компаній з іноземним капіталом, яка спеціалізується на вирощуванні кукурудзи, сої, пшениці, цукрових буряків і розвитку молочного тваринництва. Земельний банк групи розташований у Житомирській і  Вінницькій областях і складає 29 тис. га.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.