• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїльські стартапери встановлять вертикальні ферми по всій Україні
    Опубликовано: 2021-02-01 17:06:11

    Ізраїльський стартап Vertical Field, який розробив систему вертикального землеробства, підписав угоду з міжнародним сільськогосподарським дистриб’ютором Moderntrendo S.R.O. про розміщення своїх установок в мережах супермаркетів по всій Україні. Про це йдеться у матеріалі на TimesOfIsrael, пише agronews.ua.

    Ґрунтові установки Vertical Field складаються з окремих блоків рослин, які можна перебудувати за бажанням. У зібраному стані ферма має вигляд зеленої стіни. Її можна встановлювати на підприємствах, в офісах, магазинах, багатоквартирних будинках — в будь-якому місці, де, наприклад, мало горизонтального простору, але багато стін.

    Продукти, вирощені на «вертикальній фермі», не містять пестицидів, виробляють менше відходів, ніж традиційне сільське господарство, і використовують на 90% менше води, бо вирощуються в точних кількостях у контрольованому середовищі з коротшими циклами вирощування, — запевняють розробники Vertical Field.

    Крім того, ферми є модульними, розширюваними і переміщуються, з повністю автоматизованим управлінням урожаєм і стерильним середовищем, яке вимагає значно меншого контакту з людьми. Наразі для вирощування пропонуються такі культури, як салат, базилік, петрушка, капуста і м’ята.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.