• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні сільське господарство отримало 54% кредитів за програмою «5-7-9%»
    Опубликовано: 2021-01-28 16:06:03

    Сільськогосподарські підприємства залучили за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» близько 10,2 млрд грн з 18,89 млрд грн, що були вже профінансовані з початку дії державної програми. Загалом з початку програми видано кредитів майже на 19 млрд грн. Про це повідомила пресслужба міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, пише  agronews.ua.

    Розподіл підприємств, які отримали кредити, за сферою діяльності наступний:

    ✅ сільське господарство – 54%;

    ✅ торгівля та виробництво – 18%;

    ✅ промислова переробка – 16%;

    ✅ інші види діяльності – 12%.

    Найактивніше залучали кошти за державною програмою доступних кредитів підприємці Львівської, Харківської, а також Київської областей. Як і раніше, найбільше за інші напрями, кошти залучались бізнесом для рефінансування раніше отриманих позик – близько 11,5 млрд грн з вказано обсягу майже у 19 млрд грн.

    Приблизно 3,9 млрд грн було видано в якості в якості антикризових кредитів під 3% і ще 3,5 млрд грн підприємці залучили на капітальне інвестування.

    Крім того, як повідомили у міністерстві, протягом минулого тижня банки-учасники програми «Доступні кредити 5-7-9%» підписали 186 договорів на суму 416 млн грн. Зокрема, 275 млн грн від загальної суми укладених за останній тиждень угод складають інвестиційні кредити, а антикризові позики під 3% – 247 млн грн.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.