• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У гірських районах Карпат уже висаджено понад 3,5 млн дерев - Держлісагентство
    Опубликовано: 2020-04-28 11:04:13

    У гірських районах Закарпаття, Львівщини, Буковини та Прикарпаття висаджено понад 3,5 млн дерев у межах програми відновлення суцільних зрубів при деревозаготівлі. Про це повідомляє пресслужба Держлісагентсва, інформує УНН.

    Як зазначають у Держлісагентстві, "на Закарпатті вже висаджено майже 1 мільйон саджанців, на Львівщині – майже 1,2 млн, в Івано-Франківській області – 700 тис., у Чернівецькій області – 700 тис".

    "Загалом, у Карпатському регіоні вже відновлено більше 1,5 тисячі га лісу", - йдеться у повідомленні.

    Зазначається, що державні лісогосподарські підприємства, що входять до сфери управління Держлісагентства, відновлюють всі суцільні зруби, на яких відбулася заготівля деревини.

    "Під час весняної лісокультурної кампанії у Карпатах заплановано відновити більше двох тисяч гектарів лісу", - повідомляють у агентстві.

    Як повідомлялося раніше в УНН, двох працівників лісгоспу підозрюють у завданні збитків державі на суму понад 2,5 млн грн.

    Нагадаємо, директор лісгоспу піде під суд за схему з продажем деревини на 230 тис. грн.

    Марк Омелянюк

    Источник: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.