• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для зростання виробництва молочних продуктів передумов немає
    Опубликовано: 2019-12-08 15:02:05

    Завжди в цю пору року виробництво молочних продуктів зменшується, але крім сезонності, впливає також скорочення надходження молока на переробку. Зменшення виробництва відбувається не в усіх категоріях молочної продукції. Наприклад, порівняння обсягів виробництва в жовтні минулого року і жовтні 2019-го показує, що зросло виробництво сухого дитячого харчування на молочній основі (+ 72%), СЗМ (+ 13%), йогуртів (+ 11%), кисломолочних продуктів (+ 6% ), рідких вершків (2%).

    Про це повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на infagro.com.ua.

    Але за той же період істотно скоротилося виробництво казеїну та казеїнатів (-40%), плавленого сирного продукту (-19%), масла вершкового (-16%), сиру сичужного (- 10%). Ситуація на ринку молока поки не дає змогу прогнозувати збільшення виробництва більшості видів молочної продукції до весняного зростання пропозиції сировини від домогосподарств. Але можна сказати, що це зростання в наступному році не буде істотним, тому і для зростання виробництва молочних продуктів передумов немає.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.