• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Якість, надійність, витривалість: чому варто обрати грядоутворювач «Forigo»
    Опубликовано: 2019-11-21 21:37:07

    Грядоутворювач «Forigo» - відмінне комплексне рішення і для великих, і для малих сільськогосподарських підприємств. Адже якісна і надійна сільськогосподарська техніка – запорука щедрого врожаю. Хоча коштує вона дорого, але це вигідна інвестиція. Спеціальне обладнання допомагає пришвидшити та автоматизувати робочий процес.  З  допомогою грядоутворювачів найчастіше висаджують саджанці дерев, винограду, овочі, полуниці і не тільки. Але для різних культур варто обирати різні моделі грядоутворювачів. Тому перед покупкою обов’язково варто проконсультуватися з фахівцями.

    Інноваційні грядоутворювачі «Forigo»

    Інтернет-магазин компанії «UVC» пропонує великий вибір агротехнiки, серед якої інноваційний грядоутворювач «Forigo». В асортименті компанії представлено:

    • грядоутворювачі двороторні фрези;
    • грядоутворювачі однороторні фрези;
    • грядоутворювачі з вертикальним ротором;
    •  грядоутворювачі Checchi & Magli;
    • активні окучники.

    Компанія активно відслідковує новинки у світі сільскогосподарської техніки, тому пропонує клієнтам тільки якісні і надійні технічні новинки. Всі моделі від «Forigo» можуть похвалитися витривалістю, високою ефективністю, витривалістю і силою. 

    Forigo

    Чому варто купувати в «UVC»

    «Українська Овочева Компанія» (UVC) – один з лідерів на ринку сільськогосподарської техніки в Україні. Вона має більше 20 років досвіду у цій справі.

    Компанія працює з 1995 року. На початку роботи вона спеціалізувалася на вирощуванні і реалізації різних овочів, під час роботи використовували високоякісну техніку імпортного виробництв. А через 3 роки, з 1998 року, головним напрямком роботи компанії став імпорт техніки для сільського господарства.

    За кілька років  «Українська Овочева Компанія»  зайняла лідерські позиції в галузі і показує кращі результати. За час роботи переваги співпраці з нею відчули тисячі фермерів з різних куточків України.

    Фахівці компанії постійно аналізують новинки світового ринку, і вибирають найкращі зразки, щоб задовольнити потреби найвибагливіших покупців. Тут ви знайдете техніку відомих світових брендів за доступними цінами.  У каталозі на сайті компанії представлено агротехніку і запасні частини до неї з Франції, Німеччини, Бразилії, Великобританії, Італії.

    Залишились питання? Зверніться до менеджерів компанії. Тут підберуть якісне і надійне обладнання, яке допоможе отримати щедрий врожай!

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.