• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ринку Україна з`явилась українська лохина врожаю 2019 року
    Опубликовано: 2019-06-23 11:06:29

    Перша українська лохина врожаю 2019 року з’явилась на цьому тижні на деяких гуртових ринках України.

    Як повідомляє "ПроАгро Груп" з посиланням на "Інфо-Шувар", виробники пропонують ягоду в роздріб, відповідно ціни на неї є значно вищими від цін імпортної лохини, яка все ще присутня на гуртових і роздрібних ринках,а також на полицях супермаркетів і маленьких "магазинах біля дома".

    За даними "Інфо-Шувар", першу лохину українки виробники пропонують по 300-320 грн/кг. Рік тому ягода масова почала з’являтись на гуртових ринках після 20 червня за ціною 220-250 грн/кг, але в 2018 році визрівання лохини було присоленим, відповідно обсяг пропозиції в другій половині червня був відносно великим.

    Залишки імпортної лохини, переважно виробництва Іспанії оператори гуртових ринків розпродовують по 250-270 грн/кг.

    Також в кінці цього тижня на найбільшому в Західній Україні гуртовому ринку ОРСП "Шувар" з’явились перші продавці лісової чорниці, яка є одним з конкурентів чорниці. Чорниця врожаю 2019 року пропонується теж в роздріб по 120-150 грн/кг.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.