• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під час економічного у міська рада Львову планує продати чотири земельні ділянки
    Опубликовано: 2005-09-19 12:00:00
    Під час економічного у міська рада Львову планує продати чотири земельні ділянки.
    На земельний аукціон, що відбуватиметься в рамках п’ятого міжнародного економічного у-Ярмарку інвестицій та нерухомості «Україна-ЄС», Львівська міська рада виставлятиме чотири ділянки. Аукціон відбудеться сьомого жовтня в приміщенні Палацу мистецтв об 11 годині.
    На продаж, зокрема, виставлятиметься ділянка на пр. В.Чорновола, 45-б. Цільове призначення - під громадську та житлову забудову (офіси, готель з об’єктами обслуговування). Стартова ціна 1мільйон 279 тисяч гривень.
    Інша ділянка розміщена на розі пр. В.Чорновола та вул. П.Панча. Стартова ціна -1 мільйон 745 тисяч гривень. Ділянка призначення під громадську та житлову забудову (багатоповерхове житло, офіси, спортивний комплекс, готелі з об’єктами громадського харчування та обслуговування).
    На аукціон також виставляється ділянка по вулиціП.Панча, 18-б, її стартова ціна 1 мільйон 107 тисяч гривень. Ділянка також призначена під громадську та житлову забудову.
    Окрім цього, оголошено про продаж ділянки по вулиці А.Манастирського, стартова ціна землі – 796 тисяч 933 гривні.
    Прийом документів від учасників земельного аукціону буде проводитися в управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради кожного буднього дня з 14 до 17 години. Там же можна ознайомитися з інформацією про земельні ділянки. За три дні до аукціону прийом заяв припиняється.
    Сума гарантійного внеску учасника земельного аукціону становить 15 % від стартової ціни продажу земельної ділянки.
    БУД-iнформ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.