• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Київ завалять німецькими ліфтами
    Опубликовано: 2005-09-19 11:20:00
    Відомий німецький виробник ліфтів ThyssenKrupp Elevator оголосив про заснування дочірнього підприємства у Києві. Компанія нині бере участь у великих бізнес-проектах в Україні і планує запропонувати численні нові розробки.
    З подробицями Євген Тейзе: Прес-секретар центрального бюро ThyssenKrupp Elevator у Дюссельдорфі Ремберт Горстманн в інтерв'ю "Німецькій Хвилі" відзначив, що компанія вже тривалий час працює на українському ринку, але лише тепер перші серйозні успіхи підштовхнули компанію до заснування у Києві самостійного товариства: "Для нових великих торгових центрів у Дніпропетровську – "Арена Сіті" і "Мост" ми отримали два великих замовлення. Підписаня цих важливих контрактів зрештою і підштовхнуло нас відкрити товариство в Україні", – зазначає речник компанії.
    За словами Ремберта Горстманна, заснування ThyssenKrupp Elevator Ukraine дасть компанії змогу значно краще організовувати сервіс і гарантійне обслуговування тих майже тисячі ліфтів, що вже встановлені в Україні. За словами представника німецької компанії, ThyssenKrupp пропонує не лише дороге обладнання для сучасних бізнес-центрів. Компанія має також бюджетні моделі ліфтів, які могли би зацікавити муніципальну владу з огляду на необхідність переобладнання багатоповерхових будинків.
    Инф. kiyany
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.