• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У світі вироблятимуть більше свіжих молокопродуктів і справжніх сирів
    Опубликовано: 2019-01-06 11:03:53

    У світі зростає виробництво свіжих молокопродуктів і справжніх сирів.

    Про це заявляють аналітики  Інфагро.

    Водночас, за данними ресурсу, виробництво сухого і згущеного молока за підсумками року буде менше, ніж в минулому році, навіть випуск масла, всупереч прогнозам, буде меншим, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    "Якщо оцінювати цифри поточного виробництва, то вони, в більшості випадків, відображають загальнорічну тенденцію. Минулого місяця в порівнянні з листопадом 2017 року дуже істотно скоротилося виробництво всіх сухих молокопродуктів, вершкового масла і сирних продуктів. Зростання виробництва відзначається тільки у виробників свіжих молочних продуктів (і то не по всіх позиціях) і виробників сиру (+ 11%)", - йдеться на ресурсі.

    Нагадаємо, в  Україні закінчується сезон виробництва казеїну. Як і раніше, левову частку українського продукту (82%) купує Польща, решта об'єму поставляється в Нідерланди, Німеччину, Францію та Чехію.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.