• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Місія США оцінить систему державного контролю за здоров’ям птиці в Україні
    Опубликовано: 2018-10-04 17:04:15

    Місія США перебуває в Україні з метою оцінки системи державного контролю за здоров’ям птиці, яка працюватиме та території нашої держави з 1 по 4 жовтня.

    Як повідомляє "ПроАгро" з посиланням на прес-службу Держпродспоживслужби, місія працюватиме в Одеській, Львівській, Черкаській та Київській областях.

    За цей час представники місії ознайомляться з роботою ДНДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, регіональних лабораторій, територіальних органів Держпродспоживслужби в зазначених областях, прикордонними інспекційними пунктами, домашніми подвірними господарствами.

    За підсумками роботи місії відбудеться зустріч у центральному апараті Держпродспоживслужби, після цього буде складений офіційний звіт про результати визнання української системи державного контролю за здоров’ям птиці.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.