• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська лохина стала більш доступна покупцям
    Опубликовано: 2018-08-04 14:03:02

    Підвищений інтерес до лохини попередні кілька років, зіграв свою роль на динаміці ціни в нинішньому році. Ягода стала більш доступна покупцеві, акції супермаркетів були досить приємні і бар'єр нижче ніж 100 грн за кг був подоланий.

    Про це Agravery.com повідомив Максим Кулік, консультант з експорту компанії FreshBot.

    «Оптові ринки в пік сезону торгували ягодою від 80 до 110 грн/кг, а виробники активно шукали альтернативні канали збуту, щоб отримати максимум за свої труди. Безпосередньо доставляючи в ресторани і заклади, можна було отримати до 200-220 грн/кг за преміум якість і 180-190 за вищий сорт», — розповів експерт.

    За словами Максима Кулика, ціни на лохину в Європі і Англії місцями навіть були трохи дешевше, ніж в України: в межах від 120 грн/кг на оптові партії і 145-155 грн/кг в ритейлі.

    «Лідером серед найпривабливіших ринків для цієї культури залишається Сінгапур, ціна на якому тримається на рівні 4$ за упаковку 125 гр», — відзначив Кулік.

    Нагадаємо, з початку сезону ціни на ожину знизились на 60%.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.