• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Новини компаній: «Мрія» розпочала жнива
    Опубликовано: 2018-07-01 12:06:06

    Агрохолдинг «Мрія» приступив до збирання врожаю. Жнива стартували в Чернівецькій області з обмолоту озимого ячменю.

    Про це повідомили в прес-службі компанії.

    На черзі збір озимого ріпаку та озимої пшениці, які в цьому сезоні посіяні на площах 17,7 тис. га і 25,5 тис. га, відповідно. Всього в 2018 році «Мрія» планує зібрати урожай з 147 тис. га.

    «У цьому році збиральна стартувала приблизно на тиждень раніше звичайних термінів. Це пов'язано з посухою і високими температурами в квітні і травні, не властивими для нашого регіону, — говорить операційний директор Агрохолдингу “Мрія” Андрій Григоров. — Весняна посуха негативно позначилася на стані посівів, особливо – ярих культур, в період активної вегетації яких практично не було опадів. Але, незважаючи на несприятливі погодні умови, в цьому сезоні ми розраховуємо вийти на планові показники по врожайності».

    На жнивах «Мрія» задіє 68 власних та 36 найманих комбайни, а також близько 500 одиниць вантажного автотранспорту для вивезення і транспортування врожаю.

    Елеватори агрохолдингу повністю готові до приймання та доробки зерна.

    Нагадаємо, в березні 2018 року «Мрія» закупила 22 одиниці сільгосптехніки на суму $2,8 млн, а загальна сума інвестиції в технічний парк з 2015 року вже становить $29,2 млн.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.