• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні активізується виробництво крохмалю
    Опубликовано: 2018-01-08 14:03:17

    Підприємство «Вимал» планує створити в Україні кооператив, який займатиметься поглибленою переробкою картоплі. 

    Про це пише AgroPortal.

    Уже відомо, що кооператив буде спрямований на виробництво дефіцитних продуктів із високою доданою вартістю.  Це крохмаль, протеїн, харчові волокна і добрива. Вироблена кооперативом продукція буде експортуватись, как сообщает сайт новостей финансовых рынков Украины и мира Elcomart.ua.

    За повідомленням компанії, учасниками кооперативу стануть як виробники, так і переробники картоплі. У той же час, завдяки проекту дохід перших збільшиться з $ 600 до $ 2 тис. на 1 га, зазначив засновник компанії Віктор Лазар.

    Він додав, що кінцевою метою проекту є створення потужної корпорації з виробництва великої кількості картоплепроудктів, яких налічується більше 1,4 тис. видів.

    «У випадку, якщо проект буде реалізований у  співпраці з фермерами, то на це знадобиться 2 роки.Якщо самостійно, то 4-5 років», — сказав Лазар.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.