• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японські компанії розглядають можливість реалізації інвестпроектів на Одещині
    Опубликовано: 2017-10-21 14:09:36

    Провідні японські компанії розглядають можливість реалізації інвестиційних проектів на території Одеської області.

    Про це повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

    Так, 13 жовтня відбулась зустріч голови Одеської ОДА Максима Степанова із представниками Асоціації японських компаній в Україні.

    «Я вважаю, що потенціал та економічна привабливість Одещини дуже велика, і ця зустріч стане поштовхом для подальшої співпраці. Регіон має великі перспективи щодо розвитку транспортно-логістичної інфраструктури, сільського господарства і туризму. Ми готові підтримувати інвестиційні проекти на всіх рівнях, надати вам усю необхідну інформацію, допомогу для поглиблення взаємовідносин», ― підкреслив Степанов.

    До складу Асоціації японських предприємців України входить 21 учасник, діяльність яких охоплює різноманітні сфери.

    «Ми вважаємо, що тут є багато інвестиційних та виробничих можливостей. Ми є надійними та довготривалими партнерами за умови, якщо відчуваємо впевненість та захищеність інвестицій. Нам необхідно вивчити всі ризики, а також ми підготуємо актуальні для нас запитання з метою подальшого обговорення», ― наголосив генеральний директор компанії «Міцубісі Корпорейшн» в Україні Кохей Тагава.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.