• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна та Канада планують активізувати двосторонню торгівлю у сільськогосподарській сфері
    Опубликовано: 2017-09-30 15:04:42

    Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо та Президент України Петро Порошенко підтвердили міцні та тривалі зв’язки між Канадою та Україною та свою спільну відданість подальшому поглибленню двосторонніх відносин.

    Про це повідомляє прес-служба президента.

    «Цього року, коли ми відзначаємо 25 річницю встановлення дипломатичних відносин між Канадою та Україною, ми аналізуємо важливі здобутки, яких було досягнуто з моменту нашої минулої зустрічі у Києві у липні 2016 року», ― йдеться в повідомленні.

    Так, зазначається, що набуття чинності Угодою про вільну торгівлю між Канадою та Україною є історичним моментом двосторонніх відносин між країнами.

    «Завдяки імплементації цієї Угоди ми сподіваємося активізувати двосторонню торгівлю між Канадою та Україною у сільськогосподарській, інформаційно-технологічній, енергетичній та авіакосмічній сферах. У рамках дворічного огляду Угоди ми вивчимо можливість розширення її дії на додаткові сфери, такі як послуги та інвестиції», ― йдеться у спільній заяві Трюдо та Порошенка.

    Инф. agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.