• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Математика агробізнесу: горіховий сад
    Опубликовано: 2017-06-14 18:30:45

    Горіховий сад: як зробити на цьому прибутковий агробізнес?
    Горіхівництво — економічно вигідна галузь. Але далеко не кожен ризикує вкладати кошти у цей бізнес, адже горіхи — це прибуток у перспективі. Лише через кілька років такий сад починає давати перші плоди, і дочекатися окупності свого проекту під силу не кожному фермеру. Утім, цей напрямок розвивається. Під час конференції «Мільйонер з горішка», що проходила у Києві, садоводи і горіховоди з усієї країни ділилися досвідом успішного горіхового саду. Ми ж уважно прислухалися саме до цифр, адже логічно, що будь-якого фермера цікавить скільки потрібно вкласти коштів, і який прибуток можна отримати, заклавши горіховий сад.

    Під час свого виступу директор Українського Інституту горіхоплідних культур Віталій Радько розповів, що на сьогоднішній день в Україні чимало сортів горіху, але в той же час кожна плодово- та природно-кліматична зона має свою специфіку і нюанси. Тому першим кроком до закладки перспективного саду є правильно підібраний сорт.

     

    kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.