• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Посівна онлайн: західні області вже завершують роботи
    Опубликовано: 2017-05-11 20:05:13

    За даними інтерактивного всеукраїнського проекту «Посівна онлайн-2017», західні регіони вже завершують сівбу.
    На даний час у Івано-Франківській області вже завершено посів ярих зернових та цукрових буряків, причому по і по буряках, і по ярій пшениці аграрії навіть перевиконали план (150% та 124,59% відповідно). Продовжується сівба кукурудзи, зараз її вже висіяно на площі 25,7 тис. га, або 55,63% від плану. Майже завершено сівбу гороху, а от сої висіяно поки що лише 2,7 тис. га (11,07% від плану).

    У Чернівецькій області вже завершили сівбу ярих зернових, гороху, соняшника та цукрових буряків. Аграрії досівають кукурудзу (на даний час засіяно 43 тис. га, або 78,61% від запланованого) та сою (засіяно 33,5 тис. га, або 49,05% від плану).

    Львівська область повністю завершила сівбу соняшника та цукрових буряків, зараз досівають буквально «останні гектари» ярих зернових. Активно ведеться сівба кукурудзи (на даний час засіяно 23,85 тис. га, або 52,75% від запланованого) та сої (засіяно 20,36 тис. га, або 40,32% від плану).

    Посівна, незважаючи на примхи погоди, стрімко рухається до завершення. Дізнатися більше про хід робіт та актуальні дані з регіонів можна у зручному інтерактивному проекті  Latifundist.com «Посівна онлайн-2017».

    superagronom.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.