• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В яких областях України зріс обсяг виробництва с/г продукції?
    Опубликовано: 2017-04-22 19:08:53

    Обсяг виробництва сільськогосподарської продукції в Україні, у порівнянні з минулим роком, зменшився на 0.8%. Про це свідчать дані інформаційно-аналітичного порталу Info-light.
    Рівненська область стала лідером за динамікою виробництва с.-г. продукції, за рік показники зросли на 18.7%, на другому місці Київська область, у порівняні з 2015 роком, обсяг виробництва сільськогосподарської продукції збільшився на 10.8%. Трійку лідерів у рейтингу замикає Львівська область, там динаміка виробництва зросла на 5.4%.
    Значні показники зростання виробництва зафіксовано також у Волинській (4.7%), Дніпропетровській (4.2%),Черкаській (3.8%) та  Хмельницькій (2.1%) областях.
    Окрім того, динаміка виробництва сільськогосподарської продукції значно зменшилась у Запорізькій (-19%), Херсонській (-18%) та Чернівецькій (-17%) областях.

    pravda.press

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.