• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бути на крок попереду: які нові гібриди доступні українським аграріям
    Опубликовано: 2017-04-21 15:50:41

    Процес селекції ніколи не припиняється, адже гібриди мають відповідати погодним викликам та потребам господарств у забезпеченні якісним насіннєвим матеріалом. DuPont Pioneer постійно працює над вдосконаленням гібридів, підвищуючи їх урожайність, посухостійкість та стійкість до основних хвороб.

     

    У широкій лінійці DuPont Pioneer Україна представлені гібриди кукурудзи від ФАО 160 і до самого пізнього.

    Крім того, DuPont Pioneer Україна щорічно подає на Державну реєстрацію у кожній групі і в кожному сегменті гібриди для оновлення лінійки, які проходять тестування в науково-селекційному відділі компанії. Під час випробування вивчаються адаптаційні можливості гібридів Pioneer в Україні, збирається інформація щодо урожайності та збиральної вологості в основних кліматичних зонах, стійкість до ураження зерна мікотоксинами, шкідниками та хворобами.У цьому році українським аграріям стануть доступними декілька нових гібридів кукурудзи DuPont Pioneer, а саме гібрид восковидної кукурудзи П9718Є з ФАО 390, середньопізній гібрид кукурудзи П9903 ФАО 380.

    Також DuPont Pioneer Україна зареєструвала два нових ранньостиглих гібриди. Крім того, компанія оновила лінійку продукції по соняшнику та ріпаку.

    За даними компанії, в 2017 році ділянки гібридизації для кукурудзи в Україні розміщені на близько 3 тис. га, для соняшнику - 1,500 тис. га.Компанія DuPont Pioneer – провідний світовий розробник та постачальник сучасних технологій в галузі генетики рослин, який забезпечує високоякісним насінням сільгоспвиробників в більш ніж 90 країнах світу. Компанія Pioneer надає агрономічну підтримку та супровід з метою підвищення продуктивності і прибутковості аграріїв, а також прагне розвивати системи стійкого ведення сільського господарства у всьому світі.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.