• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд розподілив дотації для українських аграріїв на 2017 рік
    Опубликовано: 2017-03-07 18:15:44

    Кабінет Міністрів перерозподілив 4 млрд гривень на бюджетні дотації для сільгосптоваровиробників. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну № 124-р.

    Відповідно до розпорядження, на дотацію для розвитку сільськогосподарських товаровиробників і стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції виділено 4 млрд гривень, з яких 923 тис. гривень – із загального фонду, а 3,077 млрд гривень – зі спеціального фонду державного бюджету.

    Також надається 550 тис. гривень на часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки й обладнання вітчизняного виробництва.

    Нагадаємо, у лютому Кабінет Міністрів затвердив порядок розподілу дотацій для сільгосптоваровиробників.

    Окрім того, було затверджено рішення про розмір компенсації вартості української сільськогосподарської техніки та обладнання аграріям.

    Згідно з постановою уряду, з 2017 року аграрії отримуватимуть через банки часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки у розмірі 15% її вартості за умови, що рівень локалізації виробництва цієї техніки в Україні перевищує 35%.

    zaxid.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.