• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Віктор Кухарчук перейшов із «Мрії» до «Агротрейду»
    Опубликовано: 2017-03-07 17:30:41

    Колишній операційний директор агрохолдингу «Мрія» Віктор Кухарчук очолив агропромисловий департамент групи компаній «Агротрейд».

    «Віктор Кухарчук 17 лютого 2017 року приступив до роботи на посаді директора агропромислового департаменту групи компаній «Агротрейд», – сказала директор фінансового департаменту «Агротрейду» Олена Ворона.

    За її словами, до обов'язків директора агропромислового департаменту входить оперативне управління технологічними та виробничими процесами в галузі рослинництва.

    Віктор Кухарчук працював операційним директором «Мрії» з 2015 року. До того він був иректором із виробництва в данській агропромисловій компанії Trigon Agri.

    Довідка

    «Агротрейд» – вертикально інтегрований холдинг. Займається виробництвом, переробкою, зберіганням і торгівлею сільгосппродукцією. До його складу входять 17 сільгосппідприємств, 12 елеваторів і хлібоприймальних підприємств загальною потужністю зберігання 550 тис. тонн. Холдинг обробляє 65 тис. га сільськогосподарських угідь у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Харківській областях.

    agrotimes.net

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.