• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінагрополітики і ТПП шукатимуть нові ринки збуту української агропродукції
    Опубликовано: 2017-02-13 19:38:27

    Міністр агрополітики Тарас Кутовий підписав меморандум з президентом Торгово-промислової палати Геннадієм Чижиковим. Подія стала логічним продовженням тісної співпраці між сторонами.

    Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

    «Сьогоднішня подія є елементом формалізації нашої плідної праці, яка вже відбувається. Переконаний, що після підписання документу ми посилимо нашу співпрацю. Торгово-промислова палата для нас є надійним партнером у питанні розширення ринків збуту української продукції», ― прокоментував Кутовий.

    Зазначається, що основна ціль меморандуму ― співпраця та консолідація зусиль з підготовки та проведення заходів для відкриття нових ринків збуту аграрної продукції. Спільна діяльність Мінагрополітики з Торгово-промисловою палатою вплине на активний розвиток агропромислового сектору, зокрема, на підвищення експортної спроможності українських підприємств.

    Так, для продуктивної співпраці буде проведена низка конференцій, форумів та засідань робочих груп, у ході яких будуть розв’язуватись актуальні проблеми аграрного сектору. Також у рамках виконання засад меморандуму здійснюватиметься координація у забезпеченні сприятливих умов розвитку експортного потенціалу АПК України та проведення заходів з питань розвитку підприємництва агропромислового комплексу.

    Зі свого боку, президент Торгово-промислової палати Чижиков висловив глибоку вдячність за можливість співпрацювати у єдиному напрямі та підвищувати експортний потенціал України разом.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.