• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін дозволив «Аграрному фонду» реалізувати цукор зі своїх запасів
    Опубликовано: 2017-02-12 19:29:53

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо продажу цукру із запасів державного інтервенційного фонду.
    Раніше проект постанови було погоджено з Міністерством юстиції, Міністерством фінансів і Міністерством економічного розвитку і торгівлі. Як повідомлялося, наприкінці 2016 року Т.Кутовий порушив питання щодо реалізації цукру-піску в обсязі 67,4 тис. тонн із запасів Аграрного фонду. За підрахунками Мінагропроду, це дасть змогу державі уникнути збитків на 700 млн грн, оскільки термін зберігання цукру закінчується 15 квітня 2017 року. Але під час засідання уряду Мін’юст заблокував проект постанови про інтервенції цукру з Аграрного фонду. У Мін’юсту були зауваження щодо відповідності цієї постанови ст. 9 закону «Про державну підтримку сільського господарства України».
    НАБУ і Генпрокуратура досі продовжують пошуки 30 тис. тонн цукру, викраденого зі складів Аграрного фонду в Черкаській області наприкінці 2015 року.

    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.