• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бразилія та Аргентина обговорять створення цукрового союзу
    Опубликовано: 2017-02-08 19:33:34

    Про це повідомляє Експерт Агро з посиланням на Reuters. Цукор не входить до переліку товарів і продукції, що підлягає вільній торгівлі в рамках американського блоку, який включає Уругвай, Парагвай і Венесуелу.
    Аргентинські фермери бояться напливу на ринок більш дешевого бразильського цукру, якщо поточні мита будуть скасовані. Президенти Бразилії та Аргентини зустрінуться в Бразилії в рамках офіційного візиту аргентинського лідера. Бразилія є найбільшим в світі виробником і експортером цукру і, можливо, найбільш конкурентоспроможною країною, завдяки сприятливим умовам вирощування тростини і великій цукровій промисловості.
    Цукор ніколи не був продуктом в списку товарів, які можуть бути імпортовані і експортовані між країнами, вільними від податків і тарифів в рамках МЕРКОСУР. Міністр сільського господарства Аргентини повідомив, що Бразилія може порушити це питання на переговорах між президентами. Президент Бразилії заявив, що країна намагатиметься включати цукор в переговорах між МЕРКОСУР і Європейським союзом.
    МЕРКОСУР (Mercado Comu’n del Cono Sur) — субрегіональний торгово-економічний союз, в який входять Аргентина, Бразилія, Парагвай та Уругвай. Асоційовані члени: Болівія та Чилі.
    infoindustria.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.