• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін затвердив порядок розподілу дотацій для сільгоспвиробників
    Опубликовано: 2017-02-08 16:30:36

    Кабмін затвердив порядок розподілу та використання коштів, передбачених у держбюджеті на 2017 рік для бюджетної дотації для розвитку сільгосптоваровиробників та стимулювання виробництва сільгосппродукції.

    Про це йдеться у відповідній постанові Кабміну.

    «Відповідно до пункту 16.6 статті 16 Закону України "Про державну підтримку сільського господарства України" та частини сьомої статті 20 Бюджетного кодексу України Кабінет Міністрів України постановляє: затвердити порядок розподілу та використання коштів, передбачених у державному бюджеті на 2017 рік для бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції, що додається», ― сказано в постанові.

    Нагадаємо, раніше міністр агрополітики Тарас Кутовий повідомляв, що Кабмін має прийняти постанову, в якій вказано чіткий критерій розподілу держдотацій для АПК. За словами міністра, в постанові має бути зазначений розподіл допомоги на 12 місяців. Також вона має підтвердити, що обмеження суми, яку будуть видавати в одні руки, складе 150 млн грн.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.