• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Артемсіль» удосконалює харчову безпеку продукції
    Опубликовано: 2017-01-22 19:50:36

    На підприємстві «Артемсіль» йде підготовка до впровадження інтегрованої системи менеджменту якості на відповідність вимогам ISO 9001:2015 і ISO 22000:2005.

    Про це повідомляє прес-служба компанії.

    «Дана система націлена забезпечити передбачувану і стабільну якість і безпеку продукції. Проект охоплює виробництво як харчової, так і кормової солі», — йдеться в повідомленні.

    З 2005 року в ДП «Артемсіль» впроваджений стандарт ISO 9001 «Системи менеджменту якості». Створена система управління якістю, яка щорічно підтверджує свою функціональну придатність і ефективність.

    На зміну чинному стандарту випущена нова версія — ISO 9001:2015. Відповідно, виникла необхідність приведення існуючої системи управління якістю у відповідність до вимог даного стандарту. Основна мета змін стандарту — чітке управління процесами, оцінка ризиків, лідерство керівників на всіх етапах.

    У той же час в ДП «Артемсіль» приступили до впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів — ISO 22000:2005 HACCP. Новий стандарт передбачає аналіз небезпечних чинників та контроль у критичних точках.

    Він ґрунтується на дотриманні вимог до виробництва, ретельному аналізі виробничих та інших процесів, з метою виявлення можливих небезпек харчової продукції, і встановленню конкретних дій для запобігання, усунення або зниження цих небезпек до прийнятного рівня.

    Ця система управління була розроблена Всесвітньою організацією охорони здоров'я та Продовольчої і сільськогосподарської організацією ООН. Крім того, вона визнається і застосовується практично у всіх сучасних країнах підприємствами-виробниками харчової продукції.

    agravery.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.