• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активувати мозок і уповільнити старіння допоможе звичайне молоко
    Опубликовано: 2016-12-05 16:30:00

    Давно відомо, що молоко є надзвичайно корисним продуктом. Зазвичай його радять пити для зміцнення кісток. Але останнє дослідження показує: молоко позитивно позначається і на роботі головного мозку. Цей висновок вчені зробили за підсумками експерименту приблизно з 60 літніми добровольцями.

    Деякі добровольці повинні були щодня споживати молоко. При цьому проводилися сканування мозку, щоб зрозуміти, на якому рівні активність. Виявилося, люди, які пили молоко щодня, демонстрували вищий рівень мозкової активності, ніж інші.

    Судячи з усього, в молоці містяться речовини, що добре впливають на мозок. Зокрема, відомо, що при споживанні молока в тілі утворюється глутатіон. Ця речовина сприяє утворенню кислого середовища, здатного гальмувати вікові захворювання людського мозку.

    Є підстави вважати, що сам процес старіння сповільнюється, якщо в тілі відзначається висока концентрація глутатіону. Тому вчені рекомендують за відсутності протипоказань вживати молоко щодня.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.