• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Полтавщині відкрили дві сімейні ферми
    Опубликовано: 2016-12-01 16:30:00

    На Полтавщині відбулося урочисте відкриття двох сімейних ферм європейського зразка у селі Денисівка Оржицького району та  у селі Сухорабівка Решетилівського району. Про це повідомляє прес-служба Полтавської ОДА.

    Дані сімейні ферми створені за підтримки Проекту USAID/Партнерство заради інновацій: «Розвиток сімейних ферм, об’єднаних в сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи». Як повідомляється, інвестиції  склали більше 900,0 тис. грн.

    Завдяки покращенню умов утримання тварин, а саме: автоматичній системі поїння корів, якісним системам вентиляції повітря та освітлення, автоматизованому доїнню, а також застосуванню гумових килимків для комфорту тварин, продуктивність поголів’я ферм зросте як мінімум на 15-25%. Дані поліпшення нададуть змогу родині, навіть утримуючи більшу кількість корів, зменшити загальні витрати часу на роботу у господарстві. Завдяки збільшенню об’ємів заготівлі молока та підвищенню його якості, родини зможуть суттєво підвищити власні доходи.

    До червня 2017 року у рамках даного Проекту USAID на Полтавщині планується завершити будівництво 5-ти сімейних ферм.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.