• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Львівщині фермерське господарство надбало власне фруктосховище
    Опубликовано: 2016-10-21 19:30:00

    У селі  Новосілки Буського району Львівської області на підприємстві "Грін Гарден", що спеціалізується на садівництві, його власники відкрили сучасне фруктосховище. Складається воно із 12 холодильних камер загальною ємністю 1500 тонн. Встановили у фруктосховищі  й  сортувальну лінію.

    Слід зазначити, що місцеве фермерське господарство "Грін Гарден" почали закладати у 2012 році. Площа його плодових насаджень нині  становить 38,1 га. Основною ж культурою, яку тут вирощують, є яблуня. Також посадили груші, сливи, вишні та районовані персики.

    "На прикладах таких селянських підприємств ми сьогодні спостерігаємо розвиток усієї сількогосподарської галузі області, - наголосив на урочистості голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. - Для нас важливою є насамперед підтримка невеликих господарств на противагу агропромисловим комплексам. У цьому  сенсі саме наша область найбільше в Україні залучила кредитних коштів, які надавали у Міністерстві аграрної політики на підтримку сільського господарства".

    За словами львівського губернатора, такі господарства, які на сьогодні досить часто відкривають на Львівщині, дають змогу ще й працевлаштовуватись місцевим мешканцям та поповнюють суттєвими податками місцеві  бюджети.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.