• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Нове злиття на ринку добрив на $ 100 млрд
    Опубликовано: 2016-10-17 18:30:00

    Китайські державні хімічні компанії Sinochem Group і ChemChina ведуть переговори про можливе злиття з метою створення світового гіганта з виробництва хімічних речовин, добрив і нафти з обсягами річного доходу майже в $ 100 млрд.

    Угода була запропонована центральним урядом Китаю в рамках діяльності зі  скорочення кількості держкомпаній і створення більших і конкурентоспроможних глобальних гравців.

    Щоб обговорити потенційне злиття, минулого тижня відбулася зустріч топ-менеджерів компаній. Також уточнюється, що відповідальною за можливе злиття уряд призначив компанію Sinochem.

    На даний час компанії вивчають фінансові деталі і бізнес-сегменти діяльності один одного.

    Разом з тим, відповідаючи на питання про можливе злиття, представник ChemChina заявив, що ні про що подібне не чув. Представник Sinochem теж не обізнаний про результати подібних переговорів. Державна комісія Китаю з контролю та управління активами (SASAC), яка здійснює нагляд за державними підприємствами, від коментарів відмовилася.

    На даний час ChemChina працює над угодою з поглинання швейцарського виробника насіння і пестицидів Syngenta.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.