• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мораторій на продаж земель буде продовжений на один рік – Максим Мартинюк
    Опубликовано: 2016-10-07 15:30:00

    Про це повідомив перший заступник міністра аграрної політики та продовольства Максим Мартинюк на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук, за результатами  засідання комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

    «Імовірність такого розвитку подій – 99%», - відзначив він.

    Він також опублікував фото відповідного законопроекту «Про внесення  змін до Х розділу «Перехідних  положень» Земельного кодексу України щодо продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель».

    «У пунктах 14 та 15 розділу Х  «Перехідні  положення»  Земельного кодексу України  цифри 2017 замінити цифрами «2018», - йдеться в документі.  Передбачається, що він буде внесений народними депутатами.

    Законопроект «Про обіг земель сільськогосподарського призначення», розроблений Мінагрополітики, передбачає проведення земельної реформи в форматі продажу прав оренди. Також в експертному середовищі розглядаються інші моделі скасування мораторію. Зокрема, сам Максим Мартинюк неодноразово виступав за впровадження в Україні ринку земель сільськогосподарського призначення в форматі поетапного запуску. 

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.