• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підприємства Групи АГРОТРЕЙД продовжують збір врожаю
    Опубликовано: 2016-09-23 16:30:00

    Підприємства Групи АГРОТРЕЙД продовжують збір врожаю зернових і технічних культур. На сьогоднішній день соняшник зібрано на 95%, соя - на 30%, гречка - на 90%.

    У порівнянні з минулим роком структура посівів частково змінилася - кукурудзи стало менше на 3000 га, сої стало більше на 3600 га, соняшник зменшили на 20%.

    Незважаючи на те, що площа посівів соняшнику зменшилася, посіви цієї культури є на полях всіх підприємств Групи АГРОТРЕЙД та складають 15,7 тис. га.

    Аграріями вже обмолочено 13,5 тис. га соняшнику із середньою врожайністю 21,5 ц / га, намолочено 29 тис. тонн.

    «У нас високі очікування від врожаю сої в цьому році - він буде значно більше, ніж в минулому. Загальна площа посівів сої становлять 12 тис. га, з них прибрано 900 га з середньою врожайністю 23,3 ц / га, намолочено 2,1 тис. тонн », - розповідає директор агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Андрій Федянін. - Що стосується гречки, то в цьому році її посіяно на 1000 гектарів, прибрано вже 800 га з середньою врожайністю 15 ц / га, намолочено 1,2 тонни. Посіви гречки є на полях Групи АГРОТРЕЙД, розташованих в Харківській, Сумській і Чернігівській областях».

    Погодні умови внесли свої корективи в збір врожаю, як зернових, так і технічних культур - довелося трохи затримати початок збору, відповідно дата закінчення робіт, також, трохи зрушиться.

    Зібрати гречку і соняшник планується до кінця вересня. Збір кукурудзи запланований на жовтень.

    Одночасно на підприємствах тривають роботи з посіву озимої пшениці.

    Довідка:

    Група АГРОТРЕЙД - це вертикально інтегрований холдинг завершеного агропромислового циклу (виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією). До складу Групи АГРОТРЕЙД входять 17 сільгосппідприємств, 11 елеваторів і хлібоприймальних підприємств загальною потужністю зберігання 530 тис. тонн. Холдинг обробляє 65 тис. га сільськогосподарських угідь в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Харківській областях. Сьогодні Група Агротрейд входить в ТОП-10 українських зернотрейдерів. Холдинг був заснований в 1998 році.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.