• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Франція скорочує випуск вина на 10%
    Опубликовано: 2016-08-27 20:30:00

    Холодна погана погода, яка обрушилася на виноробні регіони Франції в квітні, призведе в цьому році до зниження виробництва вина на 10%, повідомило міністерство сільського господарства країни.

    Результатом холодів, що трималися всю весну і захопили частину літа, стане скорочення виробництва вина до 42,9 млн гектолітрів в порівнянні з 47,8 млн гектолітрів у минулому році.

    Випуск в 2011-2015 роках в середньому становив 46,1 млн гектолітрів, тобто показник цього року буде приблизно на 7% нижче.

    У числі найбільш постраждалих регіонів виявилася Шампань. Збір винограду відстає від нормального графіку на тиждень. У результаті виробництво вина в цьому регіоні може впасти на третину.

    В цілому очікується, що Франція з випуску вина опиниться позаду Італії, яка і в минулому році стала світовим лідером у галузі виноробства, відзначає BBC.

    latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.