• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фермерам Німеччини виділяють мільйони євро за зменшення виробництва молока
    Опубликовано: 2016-07-19 16:30:00

    Через зростання об'ємів виробництва молочної продукції у ЄС стався обвал цін.

    Єврокомісія виділить німецьким молочним господарствам не менше 58 мільйонів євро. Про це повідомив міністр сільського господарства Німеччини Крістіан Шмідт. За його словами, загальна сума фінансової допомоги, яка буде надана молочним господарствам Євросоюзу, складе 500 мільйонів євро, пише Deutsche Welle.

    В обмін на виділення допомоги фермери повинні будуть обмежити обсяги виробництва молока. Подробиці, як очікує Шмідт, будуть повідомлені на зустрічі в Брюсселі. Міністр також заявив, що Єврокомісія ухвалила пропозиції, які були розроблені ним спільно з французькою та польською колегами. Крім того, міністр повідомив про намір обговорити з главою Мінфіну Вольфгангом Шойбле подальше збільшення фінансової підтримки німецьких молочних господарств. Раніше, в кінці травня, Шмідт схвалив пакет допомоги обсягом 100 мільйонів євро.

    У квітні 2015 року було скасовано "молочні квоти", які Брюссель запровадив в 1984 році. У зв'язку з цим виробництво швидко зростало і спричинило обвал цін. Низка країн ЄС, в тому числі Німеччина, протягом багатьох місяців закликають Єврокомісію підтримати молочні господарства.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.