• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Запорізькі аграрії наздоганяють Херсон, Одесу та Миколаїв
    Опубликовано: 2016-07-15 17:30:00

    Запорізькі аграрії перетнули мільйонний рубіж на жнивах ранніх зернових і зернобобових культур та намолотили мільйон тонн зерна. Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Костянтин Бриль.

    "Сьогодні тривають жнива, однак треба вирішувати проблеми, які були порушені на початку року. Необхідно розглянути всі питання, які турбують аграріїв і хліборобів, а також з'ясувати їхні вимоги і побажання до влади. Аграрний сектор - це той ресурс, який треба підтримувати, розвивати і виводити з тіні", - підкреслив він.

    Майже всі промислові підприємства області зараз перебувають у важкому стані, тому агроресурс необхідно використовувати на 100 відсотків, додав губернатор.

    Минулого року запорізькі аграрії намолотили 2,73 млн тонн зерна. Цього року, за прогнозами, очікується врожай не гірший за попередній. Найвищий збір врожаю було отримано в 1990 році - зібрали 3,094 млн тонн зерна.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.