• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Півторарічне ембарго щодо російських товарів набуло чинності
    Опубликовано: 2016-07-12 16:30:00

    Влада затвердила обмеження як зеркальну відповідь на обмеження щодо українських товарів.

    Рішення уряду України про продовження продуктового ембарго щодо російських товарів до кінця 2017 року вже набуло чинності. Документ, розміщений ще в понеділок на сайті Кабміну, був ухвалений у відповідь на нові торгівельні обмеження з боку Росії. Раніше уряд продовжив продуктове ембарго на російські товари, вперше запроваджене 30 грудня 2015 року, до 31 грудня 2017 року (попереднє рішення встановлювало обмеження тільки на півроку).

    Нагадаємо, 1 липня цього року Росія ввела додаткові обмежувальні заходи щодо транзиту українських товарів. Заходи передбачають продовження терміну дії продуктового ембарго щодо низки товарів включно із продовольством і промпродукцією до 31 грудня 2017 року, а також - обмеження на транзит товарів до Казахстану і Киргизстану і повну заборону на транзит ще списку товарів та всіх товарів, що передбачають стягування мита.

    При цьому ще 24 червня Міністерство з інвестицій Казахстану рекомендувало перевізникам з території України організовувати з 1 липня доставку вантажів за альтернативними маршрутами, оминаючи Росію. Є варіанти транзиту через Грузію, Азербайджан, а також - Каспійським морем, через Туреччину, Іран, Туркменістан і Узбекистан.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.