• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На ринках стартувала торгівля чорною смородиною нового врожаю
    Опубликовано: 2016-06-10 15:30:00

    На ринках України почалася торгівля чорною смородиною нового врожаю. Ціни стартують від 50-60 грн/кг.

    На оптово-роздрібному ринку «Початок» (м.Одеса) смородиною торгують по 60 грн / кг станом на 8 червня. Продукція на ринок надходить з Вінницької та Одеської областей.

    За словами операторів ринку «Початок», перші невеликі партії смородини, походженням з Одеської області, були виставлені на ринку ще 2-3 червня, і були продані за 50 грн/кг, а до 8 червня виробники навіть підняли ціну.

    «Бути першим на ягідному ринку дуже важливо. Виробник, який зумів поставити сезонну ягоду раніше інших, диктує ціну. Незважаючи на низьку купівельну спроможність населення, все перші партії ягід і фруктів в сезоні торгуються за максимально високими цінами і, як правило, успішно реалізовуються», - коментує експерт з сільського господарства ІА «Інфоіндустрія» Оксана Король.

    На ринку «Неочікуваний» в Херсонській області ціна смородини, станом на 8 червня, становить 50 грн/кг.

    На інших великих оптових ринках України: «Шуварі» і «Столичному», смородина чорна в переліку пропонованої продукції не значиться.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.