• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїльські експерти оцінять контроль щодо попередження сальмонельозу в Україні
    Опубликовано: 2016-05-27 18:30:00

    Питання доступу української продукції на ізраїльський ринок було серед ключових питань, які обговорювалися під час зустрічі делегації Держпродспоживслужби з Головним ветеринарним інспектором Держави Ізраїль Надавом Галоном, яка відбулася 23 травня 2016 року в Парижі в рамках засідання 84-ї Генеральної сесії Світової Асамблеї Делегатів Всесвітньої організації з охорони здоров’я тварин (МЕБ), повідомляє прес-служба Держпродспоживслужби.

    Під час зустрічі Голова Держпродспоживслужи Володимир Лапа надав детальну інформацію Надаву Галону щодо контролю за сальмонельозом в Україні.

    Сторони домовилися, що до початку осені поточного року ізраїльські експерти здійснять візит в Україну з метою оцінки заходів, які проводить Держпродспоживслужба щодо попередження та контролю сальмонельозу в Україні.

    Разом з цим ізраїльська сторона висловила зацікавленість у розширенні переліку імпортованої з України продукції. Представникам делегації Держпродспоживслужби було надано документи щодо оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини в Україні. При цьому слід зазначити, що до Держави Ізраїль можливе ввезення виключно кошерного м’яса.

    У свою чергу Надав Галон поінформував українських колег про посилення заходів контролю за ввезенням до Ізраїлю котів та собак. Українська сторона зобов’язалася надати перелік уповноважених інспекторів, які мають право видавати міжнародні сертифікати на ввезення котів та собак до Держави Ізраїль. Зазначена інформація буде опублікована на сайті Держпродспоживслужби.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.